توجه: اخذ ویزای کانادا با شرایط بی نظیر فقط 500 دلار (به مدت محدود) همین الان برای مشاوره با ما تماس بگیرید.
ویزاگردیarrow ویزا blog ویزای استرالیا

ویزای استرالیا

فهرست عناوین

درخواست ویزای استرالیا برای مهاجرت به این کشور، یکی از اهدافی است که مورد نظر بسیاری از متقاضیان در ایران است. وسعت استرالیا و جمعیت این کشور ظرفیت زیادی برای جذب مهاجر به این کشور ایجاد کرده است.

دولت استرالیا به دلیل کمبود نیروی کار، سیاست‌های کشور خود را طوری تنظیم کرده است که فرصت‌های شغلی مناسبی برای کسانی که به این کشور مهاجرت می‌کنند در نظر بگیرد.

انواع ویزا برای متقاضیان مهاجرت به این کشور وجود دارد که هر ایرانی بر مینای شرایط خود می‌تواند نسبت به دریافت آن اقدام کند. رشد اقتصادی استرالیا در حدود سی سال به طور متوالی بوده است.

این کشور کمترین ریسک را برای کار و سرمایه‌داری در این مدت زمان، داشته است. رشد اقتصادی مثبت سبب شده است که بسیاری از متقاضیان ایرانی، به دنبال درخواست سفر و مهاجرت به این کشور باشند.

ویزای استرالیا

انواع ویزای استرالیا

روادید کشور استرالیا هم مانند بسیاری از کشورها انواع مختلفی دارد. ما در این قسمت سعی کردیم به طور کامل انواع این ویزاها را توضیح دهیم تا بهتر بتوانید بر اساس هدف سفر خود نوع درخواست خود را مشخص کنید.

۱- ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه‌گذاری این کشور، ساده‌ترین راه برای رفتن به استرالیا است. برای اخذ ویزای  سرمایه‌گذاری، باید ابتدا ویزا این کشور را به صورت اقامت ۴ماهه را دریافت کرد. مدت زمان ویزای شما به صورت سرمایه‌گذاری، بستگی به میزان سرمایه‌ای دارد که  فرد متقاضی ویزا نسبت به آن مالک است.

شرایط اخذ ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا به این صورت است که سن فرد از ۵۵سال کمتر باشد. در این نوع ، گردش مالی متقاضی در دو سال از چهار سال اخیر در این کشور باید به میزان ۵۰۰دلار استرالیا باشد.

فرد متقاضی باید امکان به اثبات رساندن کارفرمایی یا خویش‌فرمایی خود در ایران را برای دو سال مالی داشته باشد. با داشتن این شرایط می‌توان برای دریافت این نوع ویزا که به ویزای ۸۸نیز شهرت دارد اقدام کرد.

وقتی ویزای سرمایه‌داری برای شما صادر شد و به استرالیا مهاجرت کردید، باید برای راه‌اندازی کار خود برنامه‌ریزی کنید. اگر قصد دارید برای خانواده خود نیز اقامت دائم بگیرید باید در حدود ۲۰۰هزار دلار استرالیا در کسب و کار خود سرمایه داشته و ۲سال سابقه فعالیت در این زمینه را داشته باشید. علاوه بر این، گردش حساب شما باید در حدود ۳۰۰هزار دلار در سال باشد.

ویزای سرمایه گذاری

۲- ویزای تخصص و مهارت استرالیا

یکی از راه‌های مهاجرت به استرالیا، داشتن ویزای تخصص این کشور است. استرالیا اقتصادی قوی  و رشد سریعی را پشت سر گذاشته است. اگر متقاضی مهارت یا تخصص خاصی در یک زمینه داشته باشد می‌تواند از این طریق برای رفتن به استرالیا اقدام کرده و درخواست ویزای تخصصی استرالیا را بدهد.

با داشتن تخصص در یک زمینه اگر کارفرمایی از متقاضی حمایت کند از طریق ویزای ۱۸۶ می‌تواند جهت مهاجرت به استرالیا اقدام کند. اگر متقاضی تمکن مالی داشته و نیازی به حامی ندارد با داشتن ۶۵ امتیاز، می‌تواند از طریق ویزای ۱۸۹ برای مهاجرت به استرالیا اقدام کند.

امتیازبندی اخذ ویزا مانند کشورهای دیگر مواردی مثل سن، تحصیلات، سابقه کار و میزان تسلط بر زبان انگلیسی را شامل می‌شود. چنانچه فردی اسپانسر مالی داشته باشد می‌تواند امتیاز بیشتری به دست آورده و روادید را با شرایط بهتری دریافت کند.

اگر حامی مالی متقاضی، یکی از اقوام وی یا یکی از افراد ایالت‌های کم‌جمعیت باشد، برای فرد متقاضی ۱۰امتیاز به همراه دارد و متقاضی می‌تواند از طریق ویزای ۴۸۹ این کشور برود. در این مورد، جهت اقامت موقت ۴ساله صادر می‌شود. بعد از آن، پس از گذشت چندین سال می‌توان برای اقامت دائم این کشور اقدام کرد.

اکنون استرالیا به دنبال سیاست تمرکززدایی از شهرهای بزرگ است. با این سیاست، شهرهای کم جمعیت شانس بیشتری برای متقاضیان مهاجرت به استرالیا با دریافت ویزای ا۱۸۷این کشور یجاد می‌کنند.

برای دریافت ویزای این کشور باید صلاحیت داشتن یک سمت از سوی کارفرما،  را اثبات کنید. اگر سابقه کاری در زمینه مهارت خود داشته باشید اخذ ویزا اقامت دائم، از طریق مهارت، آسان‌تر است.

ویزای تخصص و مهارت استرالیا

۳- ویزای از طریق خانواده

سیاست استرالیا بر این پایه است که برای حفظ کانون خانواده و رشد فرزندان در کنار والدین، ارزش قائل است. اخذ روادید و اقامت در این کشور با خانواده از طریق سه روش صورت می‌پذیرد. فرزندان فردی که دارای اقامت دائم است، می‌توانند از طریق ویزای فرزند به استرالیا مهاجرت کنند.

دیگر روش‌های مهاجرت به استرالیا از طریق خانواده چنین است که اگر فرزند خانواده‌ای اقامت این کشور را دارد، اقامت والدین خود را از طریق ویزای والدین در این کشور بگیرد.

سومین راه مهاجرت به استرالیا از طریق خانواده این است که نامزد یا همسر فرد استرالیایی بوده و متقاضی برای زندگی در کنار همسرش در استرالیا، تقاضای ویزای ازدواج یا نامزدی کرده باشد. با چنین شرایطی، اقامت موقت برای فرد صادر می‌شود.

متقاضی دریافت ویزا در این نوع ویزا، باید با زبان انگلیسی آشنا باشد. تمکن مالی از دیگر ملزومات اخذ ویزا از طریق خانواده است.

ویزای از طریق خانواده

۴- ویزای بازنشستگی

کشور استرالیا برای افرادی که علاقمند هستند بازنشستگی خود را در این کشور بگذرانند، ویزای بازنشستگی صادر می‌کند. دریافت ویزای بازنشستگی و مهاجرت به این کشور، شرایط خاصی دارد. داشتن ۵۵ سال سن و ارائه گواهی تمکن مالی از شرایط این نوع از ویزا است.

در این نوع ویزا، فرد متقاضی باید تنها به همسرش وابسته باشد. این نوع ویزا، موقت بوده و امکان تمدید دارد.

۵- ویزای تحصیلی استرالیا

ویزای تحصیلی استرالیا یکی از انواع ویزای محبوب در این کشور است. استرالیا دانشگاه‌های بسیاری دارد. ۵دانشگاه این کشور جزو دانشگاه‌های برتر جهان هستند. مهاجرت به استرالیا برای تحصیل از طریق ویزای تحصیلی موقتی آغاز می‌شود.

این نوع ویزا معمولا تا پایان تحصیل فرد اعتبار دارد. بعد از دریافت ویزا به صورت تحصیلی و ورود به این کشور، می‌توان تا پایان دوره تحصیل، در استرالیا اقامت کرد. برای دریافت ویزای تحصیلی باید پذیرش دانشگاه‌های این کشور را داشته باشید. اگر بورسیه ندارید باید بتوانید از عهده مخارج خود بر آیید.

هزینه اقامت دانشجویان در دانشگاه های استرالیا در حدود ۹۰ تا ۳۰۰دلار متغیر است. اگر اقامت بیرون از دانشگاه باشد، برای فرد هزینه اجاره مسکن را نیز باید در نظر گرفت. دانشجویان بورسیه حقوق دارند و از این بابت مشکلی نخواهند داشت. این دانشجویان در طول تحصیل، اجازه کار پاره وقت نیز دارند که در صورت نیاز می‌توانند از آن استفاده کنند.

دارنده ویزا به صورت تحصیلی، بعد از تمام شدن دوره تحصیلی اگر تمایل به ماندن در استرالیا را داشت می‌تواند از طریق اقدام برای کار، به اقامت دائم در این کشور دست پیدا کند. در این صورت، هزینه بهداشت و درمان به وی تعلق نمی‌گیرد.

زیرا طبق طرح‌های جدید این کشور مانند مدیکر و ...این هزینه جزیی از مالیات است و خدمات درمانی آن به صورت رایگان انجام می‌شود. برای دست‌ یافتن به شرایط بهتر و مهاجرت به کشور استرالیا، باید شرایط خود را با گزینه‌های مهاجرتی وفق دهید و بر اساس آن اقدام کنید.

۶- ویزای توریستی استرالیا

استرالیا یازدهمین کشور توریستی جهان محسوب می‌شود. این کشور جذابیت‌ها و امکانات زیادی برای گردشگران فراهم کرده است. اخذ ویزای توریستی استرالیا به افرادی که قصد بازدید از این کشور را دارند محدود نمی‌شود.

دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در رویدادهای تجاری، سمینارها و مواردی از این دست، از دیگر اهداف اخذ ویزا به صورت توریستی است. این نوع ویزای موقت است و به اقامت دائم در این کشور منتج نمی‌شود. از مهم‌ترین چالش‌های ویزای توریستی، راضی کردن افسر پرونده در خصوص هدف از اخذ این نوع ویزا است.

چنانچه قصد گردش و بازدید از مناظر این کشور و دیدار با والدین یا فرزندان خود را دارید، درخواست این نوع از ویزا را بدهید. برای درخواست ویزای توریستی، می‌توانید از طریق آنلاین اقدام کنید.

اگر از ایران برای اخذ این نوع ویزای توریستی اقدام کنید هزینه آن در حدود ۱۴۰ دلار استرالیا خواهد بود. اگر از استرالیا برای اخذ این نوع اقدام کنید، هزینه اخذ این ویزا در حدود ۳۴۰ دلار استرالیا است. برای اخذ ویزا بهتر است کار خود را به ویزاگردی بسپارید و از اخذ ویزای این کشور اطمینان حاصل کنید.

درباره استرالیا

استرالیا تنوع زیستی و گیاهی فوق‌العاده و عجایب طبیعی کم‌نظیری دارد و از این لحاظ، در دنیا زبانزد است. اخذ ویزای این کشور و تجربه سفر به این کشور، تجربه به یاد ماندنی برای افراد به جای می‌گذارد که قابل مقایسه با هیچ جای دیگری نیست.

سفر به استرالیا را می‌توانید با اخذ مجوز به صورت توریستی، آغاز کنید و در این کشور شگفت انگیز گردش کنید. این کشور به دلیل آب و هوای معتدلی که دارد، کشوری چهار فصل محسوب می‌شود. اقیانوسیه در تمام طول سال پذیرای گردشگران است.

اگر در طول تعطیلات سال نوی مسیحی به این کشور زیبا سفر کنید، فرصت دیدن جشن‌ها و فستیوال‌های داخلی این کشور را خواهید داشت. برای اخذ ویزا به صورت توریستی باید از طریق زیر گروه ۶۰۰ اقدام کنید.

مدت زمان اعتبار ویزا از نوع توریستی، به صورت الکترونیکی، در حدود ۳ الی ۶ ماه بوده و با توجه به درخواست متقاضی، متغیر است که پس از تایید ویزا از سوی سفارت، متقاضی ویزا مجاز به سفر به این کشور است. با مطالعه در ویکی پدیا درباره استرالیا اطلاعات بیشتری کسب خواهید کرد.

در حال حاضر پروسه اخذ روادید، به دلیل فراهم شدن امکانات جهت ثبت نام آنلاین و درخواست ویزای آنلاین ، مدت زمان و هزینه کم و به صرفه‌ای را به خود اختصاص داده است.

ارسال نظر
درحال ارسال پاسخ به :
X
date 18 آگوست 2020

سلام وقت بخیر
من برای ویزای استرالیا می خوام اقدام کنم ولی سفارت استرالیا در تهران متاسفانه بستس اطلاع ندارید کی باز میشه؟

date 19 آگوست 2020

سلام و درود
متاسفانه هیچ خبر قطعی در خصوص باز شدن سفارت ها نیست و سفارت استرالیا هم بعیده تا پایان سال 2020 ویزای توریستی استرالیا صادر کنه.

date 13 سپتامبر 2020

سلام من میخواستم وقت سفارت استرالیا رو بگیرید برام برای اخذ ویزای نامزدی باید دقیقا از کجا شروع کنم

date 14 سپتامبر 2020

سلام و درود
در حال حاضر متاسفانه امکان درخواست ویزای استرالیا برای شهروندان ایرانی وجود نداره و باید تا بهتر شدن شرایطی که به دلیل بیماری کرونا بوجود اومده منتظر بمونید.

date 13 اکتبر 2020

با سلام. برادرم برای دوره دکترا در دانشگاه موناش در ملبورن پذیرش گرفته است. چگونه باید اقدام کند؟ آیا می تواند برای همسرش هم ویزای استرالیا درخواست کند؟ آیا صدور ویزای تحصیلی هم به دلیل کرونا متوقف شده است؟

date 14 اکتبر 2020

سلام و درود
در زمان درخواست ویزای استرالیا باید برای همسرشون هم به عنوان ویزای همراه هم زمان اقدام کنن. در صورتی که دانشگاهشون اعلام کنن که به صورت آنلاین امکان تدریس هست اجازه نمیدن اما اگر امکان تدریس آنلاین دروس نباشه مجوز میدن بهشون برای ورود به استرالیا

date 28 دسامبر 2020

سلام وقتتون بخیر
ما خانواده ۴ نفره هستیم که از طریق همسرم که پزشک هستن میخوایم برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنیم
ولی با هر دفتر مهاجرتی که صحبت میکنیم هر کدوم یه چیز میگن
شما اطلاع دارین که آیا الان میشه برای استرالیا اقدام کرد یا نه؟ یه وکیلی میگفتن به ایرانیا اصلا ویزا نمیدن
من از کجا باید مطمئن بشم!!